Månadens konstnär: Magdalena Cavallin

På Höganäs Museum visas fram till 25 mars  måleri av MAGDALENA CAVALLIN. .Vernissaget har redan varit men utställningen håller på till 25 mars 2012. Läs om hennes och maken Mikael Cavallins barnbok ”Gå inte fel Kamel på Anna Dunérs Blogg.  http://anna.duner.worldpress.com Magdalena är illustratör och tillsammans med Malin Axelsson har hon gett ut ”Mitt liv som detektiv Hon är utbildad på Konstfack i grafisk form och illustration.Magdalens målningar är föreställande men inte avbildande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>